dilluns, 2 de juliol del 2012

IV Mostra d'Entitats i Serveis per a Joves

Aquest any ha tingut lloc la IV Mostra d'Entitats i Serveis per a Joves, dels barris de la Florida - les Planes, Pubilla Cases i Can Serra.
Com a la 3ra edició, la Mostra s'ha tornat a dividir en 2 jornades: 
  • 10.05.2012 a la tarda: mostra participativa (tasteig), oberta als joves del territori, d'activitats organitzades per 20 entitats i serveis de la ciutat, adreçades a joves. Al Parc de les Planes.
  • 11.05.2012 al matí: mostra d'entitats (45 entitats i serveis), adreçada a diferents grups de nois i noies de tots els centres edicatius dels districtes IV i V. 
En total, han participat d'aquestes 2 jornades: més de 1.000 alumnes i  al voltant de 50 entitats i serveis adreçats a joves.

Com cada any, l'activitat ha estat possible per la implicació de tots els centres educatius de secundària dels barris de la Florida - les Planes, Pubilla Cases - Can Serra. Però també per la inestimable implicació de totes les entitats i serveis, participants a les 2 jornades.


Dijous 10 de Maig






Divendres 11 de Maig




























Per últim, agraïr la implicació de tot@s els i les noi@s del Projecte Cicerone, part també fonamental de l'organització d'aquestes 2 jornades.



L'Equip Gestor de la Mostra, us dóna les gràcies a tot@s per fer-la possible un any més!

Pla Educatiu d'Entorn
Equip Serveis Social Districtes IV i V
Àrea de Joventut
Àrea d'Esports
Regidoria Districtes IV i V
Oficina Tècnica Plans d'Acció Territorial
Pla Desenvolupament Comunitari la Florida - les Planes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada